Werken bij Graydon

Graydon is een bedrijf dat constant in ontwikkeling is. De markt- en de klantvraag veranderen continu en wij springen daar graag op in, want de wereld van Big Data en Business Intelligence biedt ons ongekende mogelijkheden. Hierdoor kunnen we echt een verschil maken voor onze klanten. Iedere dag werken onze collega’s aan de ontwikkeling van nieuwe innovaties, die ervoor gaan zorgen dat onze klanten beslissingen kunnen maken op basis van zeer betrouwbare informatie en adviezen. 

Graydon heeft enorm geïnvesteerd in technologie en kennis om een state-of-the-art platform neer te kunnen zetten en oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten die het verschil gaan maken in hun manier van zakendoen, commerciële kansen creëren en die risico’s in kaart brengen. We zijn hierbij meer dan een leverancier. We zijn echt een partner voor onze klanten, om hen duurzaam te helpen groeien.  Graydon is altijd op zoek naar hoogopgeleide, talentvolle en creatieve professionals die graag een uitdaging aangaan binnen een innovatieve omgeving.

Bekijk onderstaande video en maak kennis met jouw toekomstige collega's.

#wearegraydon

 

We are one

Binnen Graydon werk je elke dag samen met een diverse groep talenten. Deze werknemers zijn dynamisch, innovatief, flexibel en ambitieus. Graydon is dan ook op zoek naar nieuwe collega’s die dit DNA in zich hebben. We zijn op zoek naar ondernemers met hart voor hun werk. Werknemers die zich continu willen ontplooien.


Graydon is een internationale organisatie en biedt informatieoplossingen op het gebied van credit management, risk & compliance en marketinginformatie. Iedere medewerker draagt bij onze purpose : ‘here to help you grow’. We zijn een internationale speler en opereren naast Nederland ook in België en Engeland. Bij Graydon krijg ook jij veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in je vak en nieuwe ideeën te realiseren.

Binnen Graydon hebben wij een open bedrijfscultuur. Iedereen werkt met plezier met elkaar samen en er wordt op informele wijze met elkaar gecommuniceerd. Enkele reacties van onze collega’s:
 

 


 

‘ De Graydon medewerkers zijn betrokken en bereid om elkaar te helpen.'

'Ik maak deel uit een goed werkend, fijn team met leuke collega's waarin we aanvullen zijn aan elkaar.'

‘Ik en mijn collega's zijn leergierig waardoor we ons als team en individu blijven ontwikkelen.

‘The best thing about Graydon is the people who work at the company. Every colleague is happy to help one another, are friendly and co-operative.’

 


 

Sollicitatieprocedure

Zie je een vacature die bij je past? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie voor de functie. Staat de juiste vacature er nu niet tussen? Meld je dan aan de jobalert, zodat je op de hoogte blijft van de voor jou interessante vacatures!

Solliciteren

Als je hebt gesolliciteerd laten we je zo snel mogelijk weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Heb je tijdens de procedure vragen over de functie of het proces, stel deze gerust.

Talenten

Voor aanvang van het eerste gesprek word je uitgenodigd voor een online talententest. Deze test brengt jouw talenten en ambities in kaart en dient als basis voor het kennismakingsgesprek.

Kennismaking

Het eerste kennismakingsgesprek is telefonisch met onze recruiter. Tijdens dit gesprek bespreken we de functie, onze organisatie en jouw profiel in het kort. Het doel is om te kijken of er van beide kanten op het eerste gezicht sprake is van een match. Hierna volgt een persoonlijke kennismaking met de manager van de afdeling en de recruiter. In dit gesprek presenteren wij onze waarde, doelstellingen en gaan wij uiteraard dieper in op de functie. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw wensen en ambities.

Kennismaking 2.0

Tijdens een tweede gesprek gaan we dieper in op jou als kandidaat en de mogelijkheden die we je kunnen bieden. Bij het tweede gesprek kan er sprake zijn van een functiegerichte test (bijv. een Business Case of presentatie). Op deze manier krijg je een podium om jouw inhoudelijke kwaliteiten te laten zien.

Welkom!

Graydon streeft ernaar het sollicitatietraject binnen enkele weken af te ronden. Ben je geschikt voor de functie en word jij gelukkig van de nieuwe uitdaging, dan krijg je na het laatste gesprek een salarisaanbod en ontvangen wij jou graag als nieuwe collega!

 
Recent jobs
There are no jobs listed at this moment.