Wij zijn Graydon

 

Here to help you grow

Het is onze missie om bedrijven dankzij waardevolle bedrijfsinformatie te helpen groeien. Dat doen we al ruim 130 jaar. We zijn dus niet zomaar een bedrijf, maar een bedrijf met een rijke historie die teruggaat tot 1888. Vanaf dit eerste begin geloven we in de kracht van goed geïnformeerd zakendoen, zodat onze klanten in staat gesteld worden belangrijke zakelijke beslissingen te nemen op basis van gefundeerde informatie.

We zijn uitgegroeid van een kredietinformatiedienst naar een innovatieve bedrijfsinformatiespecialist die niet alleen met data terugkijkt op de ontwikkelingen in het bedrijfsleven, maar met voorspellende data ook vooruitblikt naar de toekomst. Onze klanten hebben met deze voorspellende data inzicht in onder meer de groei- en verhuisverwachtingen van hun klanten en relaties. Hierdoor kunnen ze hun risico's beperken en hun commerciële kansen vergroten. En dat helpt hen verder groeien.

Benieuwd waar we nog meer voor staan en wat ons heeft gemaakt tot wie we zijn?

Bekijk dan onderstaande video.

#wearegraydon

 
Recent jobs
Graydon Nederland BV
Graydon Nederland BV
Wij zijn Graydon
Bij alles wat we doen stellen we het belang van de klant voorop en werken we als één team er naartoe om de beste service en oplossing te bieden.