Sollicitatieprocedure

Zie je een vacature die bij je past? Solliciteer dan met het online sollicitatieformulier. Ook als je perfecte baan er niet tussen staat, horen we graag van je. Stuur ons dan je CV met een open sollicitatie.

Solliciteren

Als je hebt gesolliciteerd laten we je zo snel mogelijk weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Heb je tijdens de procedure vragen over de functie of het proces, stel deze gerust.

De procedure

Het eerste kennismakingsgesprek is telefonisch met de recruiter. Tijdens dit gesprek bespreken we de functie, onze organisatie en jouw profiel in het kort. Het doel is om te kijken of er van beide kanten op het eerste gezicht sprake is van een match. Hierna volgt een persoonlijke kennismaking met de Hiring Manager en de recruiter. In dit gesprek presenteren wij Graydon, onze missie en doelstellingen. We vertellen je graag meer over onze organisatie, de afdeling en de functie. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw wensen en ambities. Tijdens een eventueel tweede gesprek gaan we dieper in op jou als kandidaat en de mogelijkheden die we je kunnen bieden.

Voor aanvang van het eerste gesprek word je uitgenodigd voor een online talententest. Deze test brengt jouw talenten en ambities in kaart en dient als basis voor het kennismakingsgesprek.

Afhankelijk van de functie bestaat het sollicitatietraject uit twee of drie gesprekken en kan er sprake zijn van een functiegerichte test (bijv. een Business Case of presentatie).

Uiteindelijke beoordeling

Graydon streeft ernaar het sollicitatietraject binnen enkele weken af te ronden. Ben je geschikt voor de functie, dan krijg je na het laatste gesprek een salarisaanbod en kun je je contract komen tekenen.

 
Recent jobs
Graydon Holding NV
Graydon Holding NV
Graydon Nederland BV
Werken bij Graydon

"Werken bij Graydon biedt veel nieuwe uitdagingen en dynamiek, binnen een informele werksfeer. Een loopbaan bij een solide organisatie als Graydon biedt je dan ook veel kansen voor de toekomst"

Philippe Reinders
HR Business Partner bij Graydon