Loopbaan

De organisatie

Binnen Graydon is er sprake van een groei in het aantal jonge werknemers. Deze werknemers zijn dynamisch, innovatief, flexibel en ambitieus. Graydon is dan ook op zoek naar werknemers die passen in dit profiel. Werknemers die van vaart houden en graag grensverleggend bezig zijn. Werknemers die zich continu willen ontplooien. En vooral mensen die hart voor hun werk hebben.

Graydon is een internationaal groeiende organisatie. Het wordt voor bedrijven steeds belangrijker een duidelijk overzicht van gegevens rondom bedrijven en markten te hebben en Graydon profiteert hiervan. Samenwerking met de vestigingen in Engeland en België worden tevens belangrijker, waardoor het opdoen van internationale ervaring een zekerheid is. Tevens heerst er binnen Graydon een open bedrijfscultuur. Iedereen werkt met plezier met elkaar samen en er wordt op informele wijze met elkaar gecommuniceerd.

Persoonlijke groei

Bij Graydon krijg je veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in je vak en nieuwe ideeën te realiseren. Graydon biedt haar werknemers de mogelijkheid om naast hun werk een studie of leertraject te volgen. Daarnaast zijn er binnen Graydon veel doorgroei mogelijkheden.

 
Recent jobs
Graydon Nederland BV
Graydon Nederland BV
Een dynamische en internationale organisatie
Met kantoren in Amsterdam, Antwerpen en Londen, zitten jouw collega's bij Graydon over verschillende landen verspreid. Zo is geen dag hetzelfde.