Werken bij Graydon

Ben je een professional?

Graydon is een bedrijf dat constant in ontwikkeling is. De markt- en de klantvraag veranderen continu en wij springen daar graag op in, want de wereld van Big Data en Business Intelligence biedt ons ongekende mogelijkheden. Hierdoor kunnen we echt een verschil maken voor onze klanten. Iedere dag werken onze collega’s aan de ontwikkeling van nieuwe innovaties, die ervoor gaan zorgen dat onze klanten beslissingen kunnen maken op basis van zeer betrouwbare informatie en adviezen.

De laatste jaren heeft Graydon enorm geïnvesteerd in technologie en kennis om een state-of-the-art platform neer te kunnen zetten en oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten die het verschil gaan maken in hun manier van zakendoen, commerciële kansen creëren en die risico’s in kaart brengen. We zijn hierbij meer dan een leverancier. We willen echt een partner zijn voor onze klanten, om hen duurzaam te helpen groeien.

Graydon is altijd op zoek naar hoogopgeleide, talentvolle en creatieve professionals die graag een uitdaging aangaan binnen een innovatieve omgeving. Heb jij een aantal jaar ervaring en wil je graag aan de slag bij een innovatief bedrijf, waar we je ruimte bieden om je te ontplooien in een informele setting? Dan horen we graag van je!

Ben jij student?

Ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? Neem dan zeker een kijkje op onze Website. Staat er niets tussen? Aarzel dan niet om alsnog even contact met ons op te nemen. We zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen en wie weet hebben we in de nabije toekomst mooie kansen voor je.

Graydon biedt jou een inspirerende, leerzame en gezellige werkomgeving. Hier krijg je de mogelijkheid om te leren en jezelf te ontwikkelen. Goede begeleiding staat daarbij uiteraard voorop.

Ook als starter met een diploma op zak is het aantrekkelijk om bij Graydon te solliciteren en deel te nemen aan verschillende leertrajecten die wij aanbieden. Ben je ambitieus? Hier zijn genoeg doorgroeimogelijkheden, ook internationaal. De sfeer bij Graydon is open en informeel. De lijnen zijn kort en de sfeer is goed. Graydon-medewerkers houden van aanpakken en werken graag in een dynamische wereld die snel verandert.

 
Recent jobs
Graydon Nederland BV
Graydon Nederland BV

Maak jij het verschil?
Graydon is altijd op zoek naar talentvolle mensen die graag het verschil maken in een digitale wereld vol ongekende mogelijkheden!