Over Graydon

Graydon biedt bedrijfsinformatie op het gebied van Credit Management, Incasso, Risk & Compliance en Marketing Informatie. Hierbij maken we gebruik van de allerlaatste technologie op het gebied van Big Data en Business Intelligence en bouwen we op een agile manier continu aan nieuwe oplossingen voor onze klanten. Dit doen we in korte sprints, zodat we flexibel zijn in de aanpassingen van onze oplossingen.

Met deze oplossingen helpt Graydon bedrijven om zich te onderscheiden van hun concurrentie, commerciële kansen te identificeren en te benutten en risico’s te vermijden. Graydon heeft kantoren in Amsterdam, Antwerpen, Londen en Cardiff en bouwt op een netwerk van 130 internationale databases in 100 landen met hierin informatie over meer dan 90 miljoen bedrijven. Al meer dan 125 jaar verwerken Graydon’s informatiespecialisten de up-to-date financiële, commerciële en transactie-gerelateerde bedrijfsinformatie tot innovatieve en betrouwbare informatieoplossingen die leiden tot nieuwe inzichten.

Werken bij Graydon betekent werken bij een internationaal bedrijf, met professionals die we zowel autonomie als goede begeleiding bieden, zodat ze iedere dag van elkaar leren én elkaar stimuleren om het beste uit hun werk te halen.
In een snel veranderende digitale wereld ontdekken we iedere dag weer nieuwe kansen en is het van groot belang om jezelf continu te blijven ontwikkelen. De laatste jaren hebben we enorm geinvesteerd in technologie, kennis en innovatie. Kennis die we met elkaar delen dankzij ons eigen digitale platform “het Graydon Learning Centre”. Ook ontwikkelen we met regelmaat brainstorm sessies, live demo sprintsessies, inspiratiesessies en klantenevents, waarbij we elkaar op creatief en innovatief niveau continu uitdagen om samen tot de meest innovatieve oplossingen te komen voor onze klanten. Werken bij Graydon betekent je talenten maximaal ontplooien. Niet alleen intern, maar ook extern haal je inspiratie. Voor iedere medewerker ontwikkelen we een ontwikkeltraject, waarbij we samen met je kijken naar verdere opleidingsmogelijkheden.

Kortom, Graydon is een bedrijf in beweging, waar verandering en innovatie een onderdeel zijn van ons dagelijkse werk. We willen het talent van een ieder zo goed mogelijk tot zijn recht laten komen. Hierdoor ontstaan er continu kansen voor huidige én nieuwe medewerkers. We bieden hierbij doorgroeimogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.

Binnen een dynamisch bedrijf is er uiteraard ook ruimte voor – en met- elkaar. Met regelmaat ontwikkelen we op team-, afdeling- en bedrijfsniveau daarom sociale activiteiten zodat er ook ruimte is voor plezier.

Onze geschiedenis

 
Recent jobs
Graydon Holding NV
Graydon Holding NV
Graydon Nederland BV
Graydon helpt bedrijven duurzaam te groeien
We verzamelen uit allerlei bronnen een grote hoeveelheid data. Hiermee identificeren wij commerciele kansen voor bedrijven en helpen wij risico's te beperken.