Over Graydon

Graydon biedt bedrijfsinformatie op het gebied van Credit Management, Risk & Compliance en Marketing Informatie. Hierbij maken we gebruik van de allerlaatste technologie op het gebied van Big Data en Business Intelligence en bouwen we op een Agile manier continu aan nieuwe oplossingen voor onze klanten.

 

Graydon is een internationale organisatie met kantoren in Amsterdam, Antwerpen, Londen en Cardiff en bouwt op een netwerk van 130 internationale databases in 100 landen met hierin informatie over meer dan 90 miljoen bedrijven. Al meer dan 125 jaar verwerken Graydon’s informatiespecialisten de up-to-date financiële, commerciële en transactie-gerelateerde bedrijfsinformatie tot innovatieve en betrouwbare informatieoplossingen die leiden tot nieuwe inzichten. We verstrekken betrouwbare analyses onder andere aan klanten in de bouwsector, financiële sector en de overheidssector. Hierbij kun je denken aan een concurrentieanalyse,  leveranciers management en marketing informatie.

Werken bij Graydon betekent werken binnen een internationale omgeving, met experts die zich dagelijks ontwikkelen binnen een snel veranderende digitale wereld.

De laatste jaren hebben we enorm geïnvesteerd in technologie, kennis en innovatie. Kennis die we met elkaar delen dankzij ons eigen digitale platform. Ook ontwikkelen we met regelmaat brainstorm sessies, live demo sprintsessies, inspiratiesessies en klantenevents, waarbij we elkaar continu uitdagen om samen tot de meest innovatieve oplossingen te komen voor onze klanten. Werken bij Graydon betekent je talenten maximaal ontplooien.

Kortom, Graydon is een bedrijf in beweging, waar verandering en innovatie een onderdeel zijn van ons dagelijkse werk. We willen het talent van een ieder zo goed mogelijk tot zijn recht laten komen. Hierdoor ontstaan er continu kansen voor huidige én nieuwe medewerkers. We bieden hierbij doorgroeimogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.  Binnen een dynamisch bedrijf is er uiteraard ook ruimte voor – en met- elkaar. Met regelmaat ontwikkelen we op team-, afdeling- en bedrijfsniveau daarom sociale activiteiten zodat er ook ruimte is voor plezier. 

Onze geschiedenis

 
Recent jobs
There are no jobs listed at this moment.
Graydon helpt bedrijven duurzaam te groeien
We verzamelen uit allerlei bronnen een grote hoeveelheid data. Hiermee identificeren wij commerciele kansen voor bedrijven en helpen wij risico's te beperken.